A Poppox co-dissenyem, desenvolupem i comercialitzem mòbils i smartphones lliures sota el sistema operatiu Android. Estem ubicats en el Tecnocampus de Mataró, Barcelona.

Portem desenvolupant telèfons mòbils i smartphones des de ja fa més de dos anys. Ens caracteritza la qualitat i un extraordinari servei de post-venda i atenció al client.

Els nostres mòbils es venen a través de la nostra botiga online però també atenem, prèvia cita concertada, directament al Tecnocampus de Mataró.

Disposem de servei tècnic de reparació a Mataró i Sabadell i depenent del tipus d’avaries reparem en un termini de dues hores.

Així mateix, si necessites reparar el teu smartphone o tens un problema tècnic concret reparem el teu telèfon mòbil Poppox en pocs dies.

Pots contactar directament per telèfon, correu electrònic o per qualsevol de les nostres xarxes socials.

Si tens cap dubte o necessites qualsevol tipus d’assessorament sobre el funcionament o configuració del teu mòbil Poppox no dubtis en contactar amb nosaltres.

Un mòbil co-dissenyat molt a prop teu!

Mòbil 4G 64 bits Poppox

Poppox és una empresa tecnològica creada al nostre país i ubicada al ” TecnoCampus ” de la Universitat Pompeu i Fabra situada a Mataró ( Barcelona , Espanya ) .

L’activitat de la companyia és el disseny i desenvolupament de mòbils 4G 64 bits d’alta gamma sota la plataforma Android amb els seus respectius complements i accessoris.

La història de Poppox va començar amb una idea: tecnologia , disseny , qualitat i servei. Una idea que és, dia rere dia, impulsada per una passió pels smartphones i el disseny.

Creats per transmetre emocions des del primer moment, el teu mòbil 4G 64 bits Poppox estarà sempre al teu costat .!

Logo del nostre mòbil

T’expliquem la raó del nostre logo ja que tots ens ho pregunteu. La filosofia Poppox l’hem reflectit en el nostre logo. S’inspira en una granota dels boscos tropicals … simpàtica, inquieta, juganera, divertida i atrevida. És una granota versàtil ja que sap moure’s tant en terra, com en aigua i com en els arbres amb agilitat. Una granota observadora que s’adapta i mimetitza com el mòbil Poppox s’adapta a tu i a la teva vida.

A Poppox volem estar sempre al teu costat. La companyia perfecta per a conviure en aquesta nova forma de vida en què el nostre mòbil és un fidel company de viatge.

La venda del nostre mòbil P1 està disponible per internet sota l’orientació que més ens agrada: LLIURE. Podràs utilitzar-lo amb qualsevol companyia telefònica simplement inserint la targeta SIM.

Vols més informació ?

Poppox

TECNOCAMPUS MATARÓ
Parc Cientific i de la Innovació
Av. de Ernest Lluch 32 – TCM2
08302 Mataro – Barcelona

Horario Contacte Telefònic 9:00-13:00 h (Dilluns-Divendres)
Tel: 931.69.65.84

Email: info@poppox.com

Comunicació: prensa@poppox.com